DIY jugurtti

You may also like...

3 Responses

 1. Teija says:

  Pätee muuten viiliin kans, tosin en ole keittänyt mitään. Laitetaan vaan viiliä vaikka lasin pohjalle noin ruokalusikallinen ja maitoa päälle, kunnes lasi on täynnä. Huoneenlämmössä vrk ja sitten säilytykseen jääkaappiin. Hyvin onnistu 🙂

  • Jonas says:

   Jos teet viiliä pastöroidusta maidosta se tulee noin helposti. Jos maito on pastöroimatonta niin olen huomannut että viiliä saa laittaa enemmän että onnistuu. (Oisko kilpailevia pöpöjä) Silloin se keittäminen voisi kyllä olla viilinkin kanssa tarpeen.

 2. Timo says:

  Vaimo tunnisti, että ainakin viiliä olivat tehneet noin 50v sitten. 😀 Hyvä vinkki herättää henkiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.