Syyskokouksen satoa

Syyskokous tuli, syyskokous meni, päätöksiäkin tehtiin ensi vuotta ajatellen. Aluksi esiteltiin toimintasuunnitelma ensi vuodelle ja keskusteltiin sisällöstä joka olikin pääosin hyvä, pilkkua vähän viilailtiin. Talouden todettiin riittävän vuokraan ja mahdollisesti saattaa muutama ropo riittää vielä hankintoihinkin ensivuonna, jos jäsenmäärä pysyy kuluvan vuoden tasolla ja tilamaksuja saadaan. Tavoitteeksi toki otettiin kunnianhimoisesti jäsenmäärän tuplaaminen ensi vuonna, jotta saataisiin yhä enemmän innokkaita ja aktiivista porukkaa mukaan joukkoomme.

Ensi vuoden hallituskin saatiin muodostettua ja sitten juteltiin toimitilojen kohtalosta. Saippuatehtaan tontille tullaan tulevaisuudessa rakentamaan luultavasti asuintaloja, joten varaudumme tähän valtuuttamalla hallituksen tarvittaessa vuokraamaan uudet tilat.

Ohessa vielä syyskokouksen viralliset materiaalit:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.