Valvontakamerajärjestelmä halvalla

You may also like...

9 Responses

 1. Jii says:

  Kiitoksia jutusta ja kameravinkistä! Tänään kolahti postilaatikkoon ja kyllä on hintaisekseen jokseenkin hyväkaatuinen kamera.

 2. Jii says:

  Tuo kyseinen kamera muuten mahtuu näppärästi sähkökytkentöihin tarkoitettuun kalvorasiaan. Niitä saa mustanakin, joten tuolla saa tehtyä valvontakameran, jota ei edes parin metrin päästä huomaa ellei tiedä mitä etsiä.

 3. timpuri says:

  kiva jos artikkelista oli iloa! tuo tosiaan on niin pieni, että voi jemmata aika moneen huomaamattomaan paikkaan tarvittaessa..

 4. olmari says:

  Itseasiassa yksityistä ei koske henkilötietolaki ja siten ei myöskään valvonnasta ilmoittamisvelvollisuus, mutta se kyltti saattaa pitää kylläkin sunnuntairosmot pois, ja ohan tuo tutuillekkin hyvä saattaa tietoon.

 5. Ville Ranki says:

  Millä tunnuksilla tuon kameran hallintakäliin pääsee käsiksi? Kameran takana lukee User: SUPER Password: (tyhjä) mutta eipä toimi. Roottina pääsen kyllä sisään telnet-rajapintaan. Koitan parhaillaan selvittää, miten kameran ip:n saa vaihdettua.

  • timpuri says:

   Web käyttöliittymään tunnus on admin ja salasana jätetään tyhjäksi. Mutta sieltä ei paljoa mitään voi tehdä. IP osoite voidaan vaihtaan tolla CMS ohjelmalla, johon käyttäjätunnus on se super ja salasana tyhjä. CMS:llä voi tehdä kaikki tarvittavat conffaukset.

  • kengu says:

   telnetillä kameraan root/xmhdipc. Asetuksia voi koittaa muuttaa esimerkiksi tiedostosta /mnt/mtd/Config/network tai dhcp:n päälle tiedostosta /mnt/mtd/Config/dhcp.cfg. Saattaa toimia tai olla toimimatta.

  • Ville Ranki says:

   Perustin kirjoitusalustaan sivun aiheesta:

   http://kirjoitusalusta.fi/top-201

   Tuonne voisi koittaa alkaa purkamaan sitä admintyökalun protokollaa.

 6. Gerlander says:

  Riittääkö Raspberry Pi:ssä tehoa usean kameran videostreamien yhtäaikaiseen tallentamiseen? Onko tuo 720P kamera edelleen paras ostos vai onko nykyään jo esim. 1080P kameroita jotka ovat suositeltavampia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.